Mijn naam is Joke Hoekstra-Slikkerveer. In 1991 heb ik de studie cognitieve stoornissen (neuropsychologie) aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Na mijn studie werkte ik tijdelijk als managementassistent bij een bekend automobielbedrijf, totdat ik weer graag terug wilde keren naar wat ik het liefste doe, namelijk het werken met mensen. Ik kreeg een werkervaring plek bij Altrecht en vandaaruit kreeg ik een opleidingsplek tot klinisch psycholoog/psychotherapeut. Ik heb op diverse afdelingen van Altrecht mogen werken waardoor ik de nodige ervaring heb opgedaan in het behandelen van complexe psychische klachten.

In 2000 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik gaan werken in het VU Medisch Centrum en heb ik gewerkt met patiënten met diverse medische aandoeningen (neurologie, hersentumoren, chronische pijn, gynaecologie en onbegrepen lichamelijke klachten). Sinds 2003 werk ik in het UMCU op de afdeling Revalidatie Fysiotherapiewetenschap en Sportgeneeskunde. Hier zie ik patiënten met psychische klachten gerelateerd aan een medische aandoening (oncologie, spierziekten, trauma en NAH).

Naast mijn werk in het UMCU werk ik vanaf januari 2020 met veel plezier in mijn eigen praktijk in Houten. De praktijkruimte bevindt op de begane grond in een kleinschalig gezondheidscentrum in gebouw “the Dome” aan de Kruisboog 30. Mijn benadering is persoonlijk, en ik neem rustig de tijd om de behandeling vorm te geven. Ook speelt humor indien passend een belangrijke rol in mijn benadering naar cliënten toe.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met psychische klachten gerelateerd aan een medische aandoening. Daarnaast heb ik veel ervaring in het behandelen van cliënten met angst en depressieve klachten.

Ik heb de afgelopen jaren diverse cursussen en trainingen gevolgd, o.a. op het gebied van CGT, EMDR, schematherapie, ACT en mindfulness (training).

De behandelingen binnen mijn praktijk vinden plaats in de Basis GGZ en de Specialistische GGZ.

De basis GGZ is bedoeld voor cliënten met lichte tot matige klachten.

Voor complexe klachten die langer durende behandeling vereisen, is behandeling binnen de specialistische GGZ geïndiceerd.

Duur van een consult is 45 minuten plus 15 minuten voorbereiding/administratietijd.

 

Mijn werkdagen zijn: maandag, vrijdag en in overleg op woensdagmiddag.

joke

Lidmaatschappen

Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)

BIG nummer: 09052233325 (specialisme klinische psychologie)

Psychotherapeut BIG: 29052233316

KVK-nummer: 75667414

AGB-code persoonlijk: 94101050

AGB-code praktijk: 94064997